Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw betreft een pand dat niet voor bewoning bedoeld is, zoals kantoren, winkelpanden, opslagruimtes, etc. We kijken naar de directiebegroting (de begroting die in de bouwvoorbereidingsfase wordt opgesteld). De klant wil, terecht, vooraf weten hoeveel een project zal gaan kosten. Hiervoor zijn diverse gegevens van belang, zoals benodigd materiaal. Het is zaak vooraf de haalbaarheid en exploitaties van bedrijfsmatig vastgoed vast te stellen.
Buro Bouwkunst denkt met u mee in efficiëntie en het besparen van kosten.
Belangrijk is ook dat we heel transparant zijn in de kosten dus, mócht het budget in gedrang komen, melden wij ons tijdig om dit met de opdrachtgever te bespreken.

Een greep uit onze utiliteitsbouw projecten

Vrijblijvend ontwerpadvies?

Wat zeggen onze klanten

Kevin is een man die snel kan schakelen, dat is mij opgevallen toen ik hem vroeg om mee te kijken naar de verlichting en stopcontact punten in een verbouwd appartement.

Wij vonden het lastig om ons in zo’n lege ruimte voor te stellen wat handig is, en voor Kevin was het een kleine moeite. Zo merk je gelijk dat hij heel wat ervaring heeft opgedaan en ook direct in de praktijk brengt. Op basis daarvan kan ik Kevin van harte aanbevelen.

Aletta Laarberg

Zeer kundige en ervaren architect, onderscheidt zichzelf door goed in te spelen op de wensen van de klant! Twijfelen hoeft niet. Kevin is een topper. Dikke aanrader!

Progress Gym

Jonge, enthousiaste tekenaar die de tekening heeft gemaakt voor de verbouwing aan ons huis. Buro Bouwkunst maakt niet alleen traditionele ontwerpen maar zij hebben ook niet alledaagse en innovatieve ideeën. Mede door constructieve samenwerking en overleg met de aannemer die de plannen heeft uitgevoerd, is ons huis prachtig geworden.

Freddy & Gerda Harmsen