Renovatie

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een grondige upgrade? Zowel esthetisch als bouwfysisch kunnen wij u hierbij ondersteunen. Op basis van een bestaande toestand na inmeting, maken wij een voorlopig ontwerp en geven advies hoe te verduurzamen. Indien noodzakelijk kunnen we voor de renovatie ook daglicht-, ventilatie- en een BENG berekening laten maken. Zo heeft u inzicht in het te verwachten energieverbruik en de daarvoor benodigde aanpassingen.

Een greep uit onze renovatie projecten

Vrijblijvend ontwerpadvies?

Wat zeggen onze klanten

Kevin is een man die snel kan schakelen, dat is mij opgevallen toen ik hem vroeg om mee te kijken naar de verlichting en stopcontact punten in een verbouwd appartement.

Wij vonden het lastig om ons in zo’n lege ruimte voor te stellen wat handig is, en voor Kevin was het een kleine moeite. Zo merk je gelijk dat hij heel wat ervaring heeft opgedaan en ook direct in de praktijk brengt. Op basis daarvan kan ik Kevin van harte aanbevelen.

Aletta Laarberg

Zeer kundige en ervaren architect, onderscheidt zichzelf door goed in te spelen op de wensen van de klant! Twijfelen hoeft niet. Kevin is een topper. Dikke aanrader!

Progress Gym

Jonge, enthousiaste tekenaar die de tekening heeft gemaakt voor de verbouwing aan ons huis. Buro Bouwkunst maakt niet alleen traditionele ontwerpen maar zij hebben ook niet alledaagse en innovatieve ideeën. Mede door constructieve samenwerking en overleg met de aannemer die de plannen heeft uitgevoerd, is ons huis prachtig geworden.

Freddy & Gerda Harmsen