Over ons

Bouwen is kunst.
Wij beheersen de kunst van het bouwen!

Buro Bouwkunst is een zeer ervaren, maar bovenal betrouwbare (ver)bouwpartner. Het maakt niet uit of het bouw, verbouw of restauraties van woningen, dan wel utiliteitspanden, betreft. Bij Buro Bouwkunst staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Het gewenste eindresultaat heeft in alle fasen hoogste prioriteit!

Ons team

Kevin Harmsen, oprichter en ontwerper
De rode draad in Kevins werkwijze is contact. Door goed te luisteren naar wat de klant wil, brengt Kevin diens wensen perfect in beeld. Zijn motto luidt: “Onmogelijk is niets, niets is onmogelijk!”
Zijn bescheidenheid siert Kevin, maar dat hij een talentvolle creatieveling is, die heel goed aanvoelt wat de klanten willen, is onder andere te lezen in de reviews elders op deze site. Hij denkt mét en vóór de klant en ontzorgt mede hierdoor.
Kevin Harmsen heeft, sinds hij Buro Bouwkunst oprichtte in 2018, creatieve bouwkundig tekenaars, procesbegeleiders en coördinatoren aan zijn team weten toe te voegen, te weten:

Kevin Harmsen

Kevin Harmsen

buro bouwkunst over ons

René Herlaar

René Herlaar, senior bouwkundige en ontwerper
Na werkzaam te zijn geweest bij een aantal tekenbureaus, startte René in 2009 “Tekenburo Herlaar”. Niet lang daarna ontmoette hij Kevin en het was dan ook René die Kevin bijstond, tijdens het oprichten van “Buro Bouwkunst”. De kennis, kunde en knowhow van René zijn een welkome aanvulling op de professionaliteit waar ons bedrijf al om bekend stond. Zijn creativiteit levert eigenzinnige en uitdagende ontwerpen op.
René houdt zich voornamelijk bezig met ontwerpen, technische uitwerking en bouwkundig advies geven.

 

Marco Meijerink, Bouwkundig tekenaar
Na zijn studies wilde Marco ‘gewoon aan het werk’, de praktijk in. Er ging een jaar of acht overheen, toen hij bij een bedrijf kwam, waar hij zich bezighield met werktuigbouw. Hierna is Marco terecht gekomen in de bouwkunde. Met zijn brede kennis over de bouwkunde en regelgeving weet hij zich te onderscheiden.
Marco’s taken zijn voornamelijk bouwkundig tekenwerk, uitvoering en bouwbegeleiding.

buro bouwkunst over ons

Marco Meijerink

Wat doen wij?

Buro Bouwkunst vertaalt, met zijn creatieve en talentvolle team, de visie van klant naar een werkbare bouwtekening. Deze tekening geldt als basis en de start van het te realiseren einddoel, dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Over welk project het ook gaat, of het nu om nieuwbouw, verbouw of utiliteitsbouw gaat; Buro Bouwkunst denkt graag met u mee, ook aangaande financiën.

Buro Bouwkunst, van schets tot sleutel!

Wat zeggen onze klanten

Kevin is een man die snel kan schakelen, dat is mij opgevallen toen ik hem vroeg om mee te kijken naar de verlichting en stopcontact punten in een verbouwd appartement.

Wij vonden het lastig om ons in zo’n lege ruimte voor te stellen wat handig is, en voor Kevin was het een kleine moeite. Zo merk je gelijk dat hij heel wat ervaring heeft opgedaan en ook direct in de praktijk brengt. Op basis daarvan kan ik Kevin van harte aanbevelen.

Aletta Laarberg

Zeer kundige en ervaren architect, onderscheidt zichzelf door goed in te spelen op de wensen van de klant! Twijfelen hoeft niet. Kevin is een topper. Dikke aanrader!

Progress Gym

Jonge, enthousiaste tekenaar die de tekening heeft gemaakt voor de verbouwing aan ons huis. Buro Bouwkunst maakt niet alleen traditionele ontwerpen maar zij hebben ook niet alledaagse en innovatieve ideeën. Mede door constructieve samenwerking en overleg met de aannemer die de plannen heeft uitgevoerd, is ons huis prachtig geworden.

Freddy & Gerda Harmsen