Nieuwbouw

U wilt een nieuw huis bouwen. Wij luisteren naar uw wensen (stijl, smaak en budget) en maken een handschets op kalkpapier. Deze schets wordt omgezet in een digitaal voorontwerp dat naar de uitvoerende partij wordt gestuurd voor een kostenraming. Wanneer het budget en de kostenraming op elkaar zijn afgestemd, wordt het ontwerp omgezet in een heldere bestektekening voor de vergunningsaanvraag en definitieve begroting.  Zodra hierover een overeenkomst is bereikt wordt de bouwvergunning aangevraagd. Als deze is verleend kan er worden gestart met uitvoering, waarbij Buro Bouwkunst ondersteuning kan bieden in de vorm van werktekeningen en bouwmanagement.

Een greep uit onze nieuwbouw projecten

Vrijblijvend ontwerpadvies?

Wat zeggen onze klanten

Kevin is een man die snel kan schakelen, dat is mij opgevallen toen ik hem vroeg om mee te kijken naar de verlichting en stopcontact punten in een verbouwd appartement.

Wij vonden het lastig om ons in zo’n lege ruimte voor te stellen wat handig is, en voor Kevin was het een kleine moeite. Zo merk je gelijk dat hij heel wat ervaring heeft opgedaan en ook direct in de praktijk brengt. Op basis daarvan kan ik Kevin van harte aanbevelen.

Aletta Laarberg

Zeer kundige en ervaren architect, onderscheidt zichzelf door goed in te spelen op de wensen van de klant! Twijfelen hoeft niet. Kevin is een topper. Dikke aanrader!

Progress Gym

Jonge, enthousiaste tekenaar die de tekening heeft gemaakt voor de verbouwing aan ons huis. Buro Bouwkunst maakt niet alleen traditionele ontwerpen maar zij hebben ook niet alledaagse en innovatieve ideeën. Mede door constructieve samenwerking en overleg met de aannemer die de plannen heeft uitgevoerd, is ons huis prachtig geworden.

Freddy & Gerda Harmsen